
Sonsuza Dek Canavar

Bir zamanlar, o kadar kötü davranan bir çocuk vardı ki, ülkenin Baş Perisi onu cezalandırmak için geldi. Peri, çocuğu bir canavara dönüştürdü, bu da çocuğun ancak birini ciddi şekilde korkutmayı başarırsa canavar olmaktan kurtulabileceği şekilde bir sihir yaptı. Çocuk ilk başta bunun kolay olacağını düşündü, ancak kısa süre sonra bölgesindeki çocukları korkutmanın çok zor olduğunu anladı.
Aradan uzun zaman geçti ve giderek bıktı; bu yüzden kolay bir av aramaya karar verdi: saf olarak bilinen bir çocuk buldu. Başarısından emin olabilmek için bir süre bu çocuğu inceledi, gittiği her yerde onu takip etti ve yaptığı tüm iyi işleri görerek analiz etti. Bu say çocuk insanlara sadaka veriyor, hastanede çocuklarla oynuyor, yaşlılara yardım ediyordu.
Canavar tüm yetenekleri ile bugüne kadar ki en güçlü korku planını yaptı. Onu sonsuza dek canavarlıktan kurtaracak ve o iyi, şüpheci olmayan çocuğu tirtir bırakacak bir korku. Ancak çocuğu korkutmak için gittiğinde, çocuğun yardım ettiği tüm insanlar aklına geldi. Canavar çocuğu korkutmamaya karar verdi, çünkü tüm iyi davranışlarının bedelsiz olduğunu fark etti. Çocuğa herhangi bir zarar verirse, daha fazla insana yardım edememekten sorumlu olacaktı.
Tam o anda Baş Peri ortaya çıktı ve canavarın iyi tavrını onu bir çocuğa dönüştürerek ödüllendirdi. Ve çok kötü davranan bu çocuk çok kibar oldu ölümüne korkutmaya çalıştığı çocukla iyi bir arkadaş oldu.